Comanda & livrare

Pentru a plasa o comanda, imi puteti scrie fie un mail, fie un mesaj pe pagina de Facebook cu urmatoarele informatii:

  • modelul dorit
  • cantitatea necesara
  • termenul de livrare
  • textul scris cu diacritice
  • detalii pe care le doriti personalizate
  • adresa completa + nume + telefon pentru livrare

Adresa de mail si linkul catre pagina de Facebook sunt in partea dreapta a site-ului.

Comanda minima: 50 lei

Va rog sa tineti cont de faptul ca pot exista mici diferente de culori intre pozele de pe site (acestea sunt editate) si produsul real in functie de lumina, calibrarea monitorului/telefonului, stocul de materiale de la furnizori etc.

Daca doriti, pot trimite o mostra a modelului dorit ca sa vedeti exact cum arata (o singura mostra gratuita + transport prin posta gratuit sau curier aprox. 18 lei).

In functie de stocurile furnizorilor, pot sa apara mici diferente intre produsele de pe site, mostre si produsele finale. De exemplu, cartonul ivory disponibil este fie fin, fie texturat. Daca doriti in mod specific un tip anume de material, va astept cu drag sa imi scrieti.

Cateva modele de invitatii sunt filmate si le puteti viziona aici:

https://www.youtube.com/channel/UCCDls5aNGWE4tJl8vrfqZOQ/videos

Alte informatii utile

Plata:

Deoarece produsele pe care le realizez sunt personalizate pentru fiecare cuplu in parte, plata se face 50% in avans in cont dupa aprobarea machetei digitale, iar restul sumei + transportul raman de achitat ramburs, la primirea coletului.

Comenzile de peste 400 lei beneficiaza de transport gratuit (in aria de acoperire a curierului) si cele peste 1000 lei, transport gratuit (in aria de acoperire a curierului) + 10% reducere.

Aprobarea machetelor:

Dupa ce stabilim toate detaliile si aprobati macheta finala a invitatiei/produselor, acestea nu mai pot fi modificate, odata ce am inceput lucrul la ele! Cu macheta/machetele voi reveni in 1-2 zile lucratoare.

Va rog sa verificati cu foarte mare atentie textele, detaliile, orele, diacriticele!

Nu sunt responsabila pentru micile greseli observate abia dupa aprobarea machetei, de aceea rog mare atentie!

Cat dureaza finalizarea comenzii?

In functie de momentul in care plasati si confirmati comanda, invitatiile pot fi gata in 5-14 zile lucratoare. Acest interval depinde foarte mult de volumul de lucru pe care il am in acel moment/stocul de materiale/model/cantitate.

De asemenea, modificarile repetate aduse machetelor si adaugarea de produse vor amana automat si termenul de livrare!

Cu cat timp inainte trebuie sa plasez comanda?

Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Recomand sa plasati comanda ferma de invitatii cu 3-4 saptamani inainte de data la care doriti sa incepeti impartirea lor.

Comenzile de meniuri/plicuri bani/etichete marturii/candy bar pot fi plasate cu 1-2 saptamani inainte de eveniment.

Cat dureaza transportul si cat costa?

Transportul dureaza 1-3 zile lucratoare, exceptie fac weekend-urile si sarbatorile legale. Transportul costa aprox. 21-35 lei, in functie de greutate (daca locuiti in afara ariei de acoperire a curierului, vom gasi o solutie potrivita) si este suportat de catre client.

Invitatiile sunt insotite de plicuri?

Nu, invitatiile nu sunt insotite de plicuri (exceptie fac modelele la care este mentionat acest lucru).

Daca mai am nevoie, pot comanda cateva invitatii in plus dupa ce am primit comanda?

Da, se poate, dar comanda minima este de 50 lei. Invitatiile comandate ulterior vor fi taxate la pret intreg, nu la pretul redus, daca a fost cazul de reducere.

Pot comanda prin telefon?

Nu. Comenzile se plaseaza doar pe mail/Facebook. Comenzile trebuie detaliate si confirmate in scris pentru ca ambele parti sa aiba toate informatiile necesare in orice moment si ca sa evitam situatiile neplacute in care dvs imi spuneti ceva la telefon, eu inteleg si fac altceva si lucrurile degenereaza. Informatii ofer si la telefon fara probleme, dar comenzile se discuta exclusiv in scris: mail/Facebook.

Cum pot personaliza papetaria?

Mai jos sunt linkuri cu variantele de embosare/reliefare e cartonului, culori panglici satin si variante de plicuri pentru invitatii: