Comanda & livrare

Contact: invitatiikm@gmail.com / 0744917065 / Facebook: Invitatii de nunta K & M

Pentru a plasa o comanda, ne puteti scrie fie un mail, fie un mesaj pe pagina de Facebook cu urmatoarele informatii:

  • modelul dorit
  • cantitatea necesara
  • termenul maxim de livrare
  • textul scris cu diacritice REDACTAT PE CALCULATOR/TELEFON (text, nume miri, nume parinti, nume nasi, data evenimentului, nume si ora biserica, nume si ora restaurant, data confirmare + nume + numere telefon confirmare – acestea din urma, doar daca se doresc)
  • detalii pe care le doriti personalizate (va rog sa tineti cont de faptul ca, la unele invitatii care au plicuri incluse, pretul difera in functie de dimensiunea/culoarea plicului)
  • adresa completa + nume + telefon pentru livrare

Comanda minima: 50 lei (fara transport, pentru livrare in Romania) sau 450 lei (fara transport, pentru livrari internationale prin Posta Romana)

Va rog sa tineti cont de faptul ca pot exista mici diferente de culori intre pozele de pe site (acestea sunt editate), machetele digitale pe care le trimitem si produsul real in functie de lumina, calibrarea monitorului/telefonului, stocul de materiale de la furnizori etc.

  • Nu trimitem invitatii electronice sau grafica folosita la acestea, din respect pentru munca noastra si a artistilor care ne furnizeaza grafica.

In functie de stocurile furnizorilor, pot sa apara mici diferente intre produsele de pe site, mostre si produsele finale. De exemplu, cartonul ivory disponibil este fie fin, fie texturat. Daca doriti in mod specific un tip anume de material, va astept cu drag sa imi scrieti.

Cateva modele de invitatii sunt filmate si le puteti viziona aici:

Pareri clienti:

Alte informatii utile

Materialele folosite:

Cartoanele folosite sunt de cea mai buna calitate, netede sau texturate, cu densitati intre 160 si 300 gmp, in functie de necesitate si modalitatea de prelucrare (exemplu: la invitatiile embosate este nevoie de un carton nu foarte gros, care sa fie suficient de flexibil ca sa poata fi embosat cu modelul dorit). Invitatiile tip postcard (cele cu plic inclus) si meniurile sunt realizate din cele mai groase cartoane, 280-300 gmp. Plicurile pentru invitatii sunt de foarte buna calitate, din hartie groasa, au culori frumoase, nu sunt din cele banale, de corespondenta. Panglicile de satin, la fel, sunt de cea mai buna calitate, au tinuta, funditele sunt atent lucrate, iar capetele au un mare plus – nu se desira. Etichetele pentru marturii sunt realizate dintr-un carton mai subtire, de densitate medie, la fel si celelalte decupaje, de exemplu: mesajele de candy bar, ghirlandele etc. Sigiliile sunt realizate din ceara flexibila de cea mai buna calitate si se livreaza fara adeziv.

Plata:

Deoarece produsele pe care le realizam sunt personalizate pentru fiecare cuplu in parte, plata se face 50% in avans in cont dupa aprobarea machetei digitale, iar restul sumei + transportul raman de achitat ramburs, la primirea coletului.

Comenzile de peste 500 lei beneficiaza de transport gratuit (in aria de acoperire a curierului) si cele peste 1000 lei, transport gratuit (in aria de acoperire a curierului) + 5 % reducere.

Aprobarea machetelor:

Dupa ce stabilim toate detaliile si aprobati macheta finala a invitatiei/produselor, acestea nu mai pot fi modificate, odata ce am inceput lucrul la ele! Cu macheta/machetele vom reveni in 1-2 zile lucratoare.

Va rog sa verificati cu foarte mare atentie textele, detaliile, orele, diacriticele!

Modificarile repetate aduse machetelor si adaugarea de produse vor amana automat si termenul de machetare/livrare!

  • Nu suntem responsabili pentru greselile observate abia dupa aprobarea machetei, de aceea rugam mare atentie! 

Cat dureaza finalizarea comenzii?

In functie de momentul in care plasati si confirmati comanda, invitatiile pot fi gata in 2-14 zile lucratoare. Acest interval depinde foarte mult de volumul de lucru din acel moment/stocul de materiale/model/cantitate.

  • De asemenea, modificarile repetate aduse machetelor si adaugarea de produse vor amana automat si termenul de livrare!

Cu cat timp inainte trebuie sa plasez comanda?

Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Recomandam sa plasati comanda ferma de invitatii cu 3-4 saptamani inainte de data la care doriti sa incepeti impartirea lor.

Comenzile de meniuri/plicuri bani/etichete marturii/candy bar pot fi plasate cu minim 2 saptamani inainte de eveniment.

Cat dureaza transportul si cat costa?

Transportul dureaza 1-3 zile lucratoare, exceptie fac weekend-urile si sarbatorile legale. Transportul costa incepand de la 23 lei, in functie de greutate (daca locuiti in afara ariei de acoperire a curierului, vom gasi o solutie potrivita) si este suportat de catre client. Pentru livrarile prin Posta Romana, plata se face integral in avans in cont. Pentru livrari internationale, ne puteti contacta pentru detalii.

Invitatiile sunt insotite de plicuri?

Nu, invitatiile nu sunt insotite de plicuri (exceptie fac modelele la care este mentionat acest lucru).

Daca mai am nevoie, pot comanda cateva invitatii in plus dupa ce am primit comanda?

Da, se poate, dar comanda minima este de 50 lei. Invitatiile comandate ulterior vor fi taxate la pret intreg, nu la pretul redus, daca a fost cazul de reducere.

Pot comanda prin telefon?

Nu. Comenzile se plaseaza doar pe mail/Facebook. Comenzile trebuie detaliate si confirmate in scris pentru ca ambele parti sa aiba toate informatiile necesare in orice moment si sa evitam situatiile neplacute si neintelegerile. Informatii oferim si la telefon fara probleme, dar comenzile se discuta exclusiv in scris: mail/Facebook.

Cum pot personaliza papetaria?

Mai jos sunt linkuri cu variantele de embosare/reliefare e cartonului, culori panglici satin si variante de plicuri pentru invitatii: