Invitatii digitale de nunta cu bujori roz

Invitatii de nunta digitale/electronice cu bujori in nuante de roz. Sunt perfecte pentru a fi trimise pe Whatsapp, e-mail, Facebook.

Pret: 80 lei

Cum le puteti comanda?

  1. Ne trimiteti textul dvs. redactat la calculator, scris cu diacritice, pe mail (invitatiikm@gmail.com)/messenger (https://www.facebook.com/invitatiiKM/)
  2. Va trimitem invitatia digitala cu textul dvs. Acum puteti revizui textul, sa fiti siguri ca toate informatiile sunt corecte. In pret este inclusa 1 modificare. Daca, ulterior, doriti si alte modificari, acestea costa 20 lei. Nu suntem responsabili pentru greselile observate abia dupa aprobarea machetei, de aceea rugam mare atentie! Nu suntem responsabili pentru textele pe care le primim scrise gresit!
  3. Daca e totul ok, se face plata in cont si, dupa efectuarea platii, veti primi varianta finala a invitatiei, gata de trimis mai departe.
  4. Invitatiile le veti primi in format digital, pe e-mail, in format jpeg/png, rezolutie inalta 300 dpi. Odata primite, nu veti putea edita textul. Invitatiile sunt pentru uz personal, non-comercial; este interzisa redistribuirea sau revinderea acestora.
  5. Va putem oferi si invitatii printate cu acest model, trebuie doar sa ne scrieti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.